Connect with us

Oci i Cultura

Concert homenatge a Jaume Santandreu, a càrrec del Cor de Cambra Ars Antiqua

Concert homenatge a Jaume Santandreu, a càrrec del Cor de Cambra Ars Antiqua

Aquest dissabte 12, a les 19 hores, al Teatre de Manacor

Cor de Cambra Ars Antiqua oferirà aquest pròxim dissabte, dia 12, a partir de les 19 hores, un concert homenatge a Jaume Santandreu Sureda. A punt de complir els 84 anys, i després de sis dècades dedicat en cos i anima a la població marginal més extrema de Mallorca, ell mateix ha qualificat la convocatòria d’aquest cap de setmana com “un esdeveniment definitiu i definitori”.

Aquest homenatge permetrà que Jaume Santandreu es retrobi novament amb el poble que el va veure néixer i que ara fa dos anys que no visita, per mor de l’epidèmia. Tot aquest temps, tal com reconeix ell mateix, ha viscut la crisi sanitària tancat a Can Gazà, fins al punt d’haver perdut el contacte amb els amics de més a prop.

Dissabte que ve tindrà l’oportunitat de retrobar-se novament amb molts d’aquests amics de tota la vida. Al llarg del concert s’interpretaran set peces escrites a partir de set poemes del llibre Nissaga de Sen, que el mateix homenatjat va escriure i dedicar l’any 1985 a la seva mare, madò Bàrbara Sureda, que va morir l’any 2003.

L’acte comptarà amb l’actuació del Cor de Cambra Ars Antiqua, el pianista Andreu Riera, Maria Àngela Riera, Maria Antònia Gomila, Sergi Gil i Joan A. Oliver, sota la direcció d’Eulàlia Salbanyà. També hi prendrà part el poeta artanenc, Miquel Mestre.

La recaptació de l’acte anirà a benefici de Can Gazà.

Són tendència