Connect with us

Societat

El Claustre de Sant Vicenç Ferrer es prepara per acollir la II Fira de les Dones

El Claustre de Sant Vicenç Ferrer es prepara per acollir la II Fira de les Dones

Serà aquest pròxim dissabte, de les 10 a les 18 hores del capvespre

La II Fira de les Dones se celebrarà aquest pròxim dissabte 12 de març al Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, entre les 10 del matí i les 18 hores del capvespre. Aquests dies, els operaris municipals estan adequant l’espai amb molts dels atractius que podran contemplar els visitants.

En l’edició d’enguany, la primera planta del Claustre serà habilitada com espai expositiu i també la plaça dels Pares Creus i Font i Roig com espai per fer tallers i concerts.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany serà l’exposició ‘Ants’, organitzada juntament amb la delegació de Comerç, i que pretén ser un homenatge a totes les dones treballadores. A més de les escultures en forma de formigues, a iniciativa de l’Ajuntament de Manacor, la fotògrafa Núria Sánchez ha fotografiat i entrevistat 10 dones de comerços de Manacor i de Porto Cristo. L’exposició s’inaugurarà el mateix dia de la Fira, a les 10.30 h i es podrà visitar durant els dies posteriors.

La Fira també comptarà amb una exposició de Metges del Món. En el mateix indret, els visitants també podran contemplar diverses creacions artístiques elaborades per l’alumnat de 1r de batxillerat artístic de l’IES mossèn Alcover, amb motiu del 8M i sota el títol de ‘Les màscares parlen!’.

Són tendència