Connect with us

Actualitat

Santanyí insisteix a demanar que s’executin les obres pendents a les carreteres del municipi

Santanyí insisteix a demanar que s'executin les obres pendents a les carreteres del municipi

La petició fa referència a la rotonda del camí de sa Teulera a s’Alqueria Blanca, la carretera que uneix Santanyí i es Llombards, i les obres del passeig per a vianants entre el nucli urbà i el polígon de s’Olivó

L’Ajuntament de Santanyí, mitjançant un acord plenari, ha decidit tornar a insistir que els projectes de carreteres que el Consell de Mallorca té sobre la taula i que afecten als distints indrets del municipi, siguin executades d’una vegada per totes.

A la sessió plenària celebrada aquesta setmana, es va aprovar una moció presentada per l’equip de govern municipal, que instava a la institució insular a què comencin de manera imminent les obres de la rotonda del camí de sa Teulera a s’Alqueria Blanca, les de millora de la carretera que uneix Santanyí i es Llombards, i les obres del passeig per a vianants que ha d’unir el poble de Santanyí amb el polígon de s’Olivó.

Segons va explicar la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “són obres importants per millorar el dia a dia de la ciutadania, a les quals l’Ajuntament hi ha posat tot de la seva part. Els veïnats han estat molt generosos, cedint terrenys, i han demostrat molta paciència, perquè sempre sembla que les obres són imminents i no arriben a començar”.

Al text aprovat al ple, s’insta al Consell de Mallorca a utilitzar tot allò que estigui al seu abast perquè aquestes millores siguin una realitat al més aviat possible, perquè han de suposar més seguretat per als santanyiners i també per a tota la gent transita per aquestes vies. De la mateixa manera, el consistori, reclama al govern espanyol a garantir en el pressupost de l’any 2022 una dotació suficient per executar tots els projectes necessaris no només per al municipi santanyiner, sinó també a la resta de l’illa.

Cal recordar que el municipi de Santanyí també està a l’espera de conèixer més detalls sobre en quin punt es troba el projecte de l’esperada ronda de s’Alqueria Blanca. Des de l’Ajuntament, es recorda que el nucli curiablanquer arriba a patir una pressió de trànsit en temporada alta de més de 8.000 vehicles diaris.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com