Connect with us

Esports

Iniciades les obres de millora a l’Hipòdrom de Manacor

Iniciades les obres de millora a l'Hipòdrom de Manacor

Preveuen la reforma de la cantina, la pèrgola i els banys abans de l’estiu

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el batle de Manacor, Miquel Oliver, han visitat les obres que s’estan duent a terme a l’Hipòdrom de Manacor.

L’EHM ha engegat les obres de millora d’aquestes instal·lacions per 270.000 €, que tendran com a resultat la reforma de la cantina, la pèrgola i els banys abans de l’estiu.

«La millora de les instal·lacions de l’hipòdrom és una de les reivindicacions de Manacor. A aquest projecte s’hi sumarà un altre al restaurant. Per tant, hi ha un seguit de projectes per millorar les instal·lacions de l’hipòdrom i fer-lo més modern i més actual», ha explicat la presidenta. De fet, Cladera ha fet referència també als projectes de reforma que alhora hi ha a l’hipòdrom Son Pardo.

«És una manera de donar suport al sector del trot i de l’hípica, un sector darrera del qual hi ha molta gent, des dels professionals i l’afició fins al sector primari, i que també té incidència en el turisme, ja que ens permet projectar Mallorca a nivell internacional» com a destinació esportiva.

El projecte de reforma de la cantina suposarà engrandir-la, ampliar la cuina i instal·lar una zona de taules interior vidriada. Pel que fa a la pèrgola, estarà coberta per vegetació i donarà ombra als espectadors.

Els banys seran també una altra instal·lació millorada, ja que se’n construiran dos de nous (un d’ells adaptats) que tendran entrada des de l’exterior. Alhora, es reformaran els existents, amb el reforç dels murs de contenció i el canvi de la coberta amb aïllament, i es repararan els ubicats a les quadres. Per últim, es construirà el punt de venda amb entrada des de l’exterior i es rotularà la paret del front de la tribuna.

Són tendència