Connect with us

Actualitat

Detingudes dues persones per subministrar drogues en una festa il·legal a Felanitx

Detingudes dues persones per subministrar drogues en una festa il·legal a Felanitx

Van ser intervingudes diferents quantitats de cristall i cocaïna, 24 pastilles de color rosa, 16 bossetes de color blau, 9 de color blanc i 3 de color verd

La Guàrdia Civil va detenir el passat 1 de març a dos homes, de nacionalitat espanyola, de 32 i 22 anys d’edat, per delictes contra la salut pública. Els fets van ocórrer a Felanitx.

Durant un punt de verificació de persones i vehicles realitzat per la Guàrdia Civil, amb motiu d’una macrofesta il·legal que se celebrava en una finca de la zona, els guàrdies civils van donar l’alt a un vehicle i en parlar amb el conductor es van adonar que estava molt nerviós, per la qual cosa li van demanar que estacionés el seu cotxe per a realitzar un registre. Durant la inspecció van descobrir que portava diferents dosis de droga disposades per a la venda.

Els agents van detenir a una altra persona que circulava en un altre cotxe, amb diferents drogues, fragmentades també en bossetes per a la seva venda.

En total van ser intervingudes diferents quantitats de cristall i cocaïna, 24 pastilles de color rosa, 16 bossetes de color blau, 9 de color blanc i 3 de color verd.

Són tendència