Connect with us

Actualitat

Identificat l’autor d’unes pintades vandàliques a Porto Cristo

Identificat l'autor d'unes pintades vandàliques a Porto Cristo

La normativa preveu una sanció de 600 euros, a més de les despeses que han suposat les tasques per restituir el paratge al seu estat original

La Policia Local ha identificat i denunciat l’autor de les pintades fetes fa unes setmanes a un indret costaner de Porto Cristo. L’individu ha estat denunciat en virtut de la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana. La norma preveu sancions de fins a 600 euros, que s’hauran de sumar a l’abonament del cost de les tasques que ha hagut de realitzar l’Ajuntament de Manacor per restituir el paratge al seu estat original.

L’Ajuntament de Manacor agraeix la labor d’investigació de l’equip de la Policia Local i la col·laboració ciutadana, que han permès localitzar a l’autor d’aquesta acció vandàlica.

Les roques han tornat al seu estat original gràcies a la tasca feta pel departament de Serveis Generals, que el passat 16 de febrer les netejà amb una màquina d’arena, una tècnica que no malmet els elements naturals i que ha permès eliminar la pintura de la superfície.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència