Connect with us

Actualitat

Capdepera, Portocolom i Cala d’Or preveuen que el mes d’abril el 75% de la planta hotelera ja haurà obert

El Bloc per Felanitx es posiciona en contra del decret del Govern que permet ampliar els hotels un 15%

L’eliminació de les mesures anticovid per part del Regne Unit i l’harmonització dels requisits per viatjar de la Unió Europea han millorat les previsions del sector

L’abril dispararà l’inici de la temporada turística amb gairebé el 85% de la planta hotelera de Mallorca. L’eliminació de les mesures anticovid per part del Regne Unit i l’harmonització dels requisits per viatjar de la Unió Europea han millorat les previsions de la patronal hotelera.

Les previsions en general de la patronal apunten a un 44% de la planta oberta el mes de març , amb 363 hotels, mentre que a l’abril aquestes obertures es duplicaran fins a assolir les 691, fet que suposa el 84% del total de la planta. Aquesta xifra quintuplica el nombre d’hotels oberts respecte al mes d’abril de l’any passat.

Pel que fa a la zona del Llevant i el Migjorn, el mes d’abril es dispararan les obertures d’establiments en zones com Portocolom que tindrà la totalitat dels seus hotels preparats per rebre clients. En el municipi de Capdepera superaran el 90% mentre que a Cala D’Or aconseguiran nivells que rondaran el 75%.

Des de la Federació Hotelera de Mallorca, han explicat que els establiments que el mes de març ja fan comptes està oberts han començat a citar als treballadors fixos discontinus. Les grans cadenes preparen les obertures amb l’inici de la ronda d’entrevistes al personal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència