Connect with us

Actualitat

Capdepera, Portocolom i Cala d’Or preveuen que el mes d’abril el 75% de la planta hotelera ja haurà obert

El Bloc per Felanitx es posiciona en contra del decret del Govern que permet ampliar els hotels un 15%

L’eliminació de les mesures anticovid per part del Regne Unit i l’harmonització dels requisits per viatjar de la Unió Europea han millorat les previsions del sector

L’abril dispararà l’inici de la temporada turística amb gairebé el 85% de la planta hotelera de Mallorca. L’eliminació de les mesures anticovid per part del Regne Unit i l’harmonització dels requisits per viatjar de la Unió Europea han millorat les previsions de la patronal hotelera.

Les previsions en general de la patronal apunten a un 44% de la planta oberta el mes de març , amb 363 hotels, mentre que a l’abril aquestes obertures es duplicaran fins a assolir les 691, fet que suposa el 84% del total de la planta. Aquesta xifra quintuplica el nombre d’hotels oberts respecte al mes d’abril de l’any passat.

Pel que fa a la zona del Llevant i el Migjorn, el mes d’abril es dispararan les obertures d’establiments en zones com Portocolom que tindrà la totalitat dels seus hotels preparats per rebre clients. En el municipi de Capdepera superaran el 90% mentre que a Cala D’Or aconseguiran nivells que rondaran el 75%.

Des de la Federació Hotelera de Mallorca, han explicat que els establiments que el mes de març ja fan comptes està oberts han començat a citar als treballadors fixos discontinus. Les grans cadenes preparen les obertures amb l’inici de la ronda d’entrevistes al personal.

Són tendència