Connect with us

Actualitat

23 noves places de dependència a la residència municipal de Campos

Aquest dilluns s’ha signat el protocol general d’actuació entre el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears i l’Ajuntament de Campos

Aquest dilluns s’ha signat el protocol general d’actuació entre el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears i l’Ajuntament de Campos per ampliar 23 places per a persones en situació de dependència a la Residència Municipal Sor Maria Rafaela. Això suposa triplicar el nombre de places de dependència disponibles, ja que es passarà de les 11 actuals a un total de 34.

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i el batle de Campos, Sebastià Sagreras, han signat avui aquest protocol d’actuació, que preveu una inversió conjunta d’1.519.000 €. La Conselleria, a través del Consorci de Recursos Sociosanitaris, hi aportarà 1.013.000 €, mentre que l’Ajuntament de Campos hi aportarà la quantitat restant. Es preveu que les obres es licitin a finals d’enguany i que s’iniciïn a principis de l’any 2018. Aquestes noves places seran finançades per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació mitjançant el sistema de concert i s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència