Connect with us

Actualitat

Surten a subhasta les darreres parcel·les del futur polígon de la Creu de Porreres

Surten a subhasta les darreres parcel·les del futur polígon de la Creu de Porreres

Els terrenys disponibles estan destinats a empreses industrials del municipi

L’IDI ha tret a subhasta cinc parcel·les més del futur polígon de la Creu de Porreres. Es tracta dels últims terrenys que posarà al mercat a preus ajustats entre les empreses industrials, ja que en va adjudicar nou el passat mes de novembre.

Els terrenys disponibles estan destinats a empreses industrials del municipi. També podran participar a la subhasta titulars d’explotacions agrícoles i ramaderes. A més, cada comprador podrà optar a un màxim de dues parcel·les. Per tal d’assegurar un preu ajustat, aquest s’ha fixat mitjançant una taxació que ha determinat el valor de les parcel·les una vegada finalitzades les obres d’urbanització. El termini per optar a la subhasta acaba el proper 14 de març.

El passat mes de novembre, l’IDI ja va dur a terme la primera subhasta del polígon de la Creu, i es varen adjudicar un total de nou parcel·les a vuit empreses del sector industrial. A més, s’ha de destacar que set de les adjudicatàries eren de Porreres, que ha reivindicat històricament la creació d’aquesta infraestructura perquè aquest no disposa de sòl industrial ordenat.

Les obres d’urbanització del polígon de la Creu de Porreres varen començar el passat mes de juny amb un pressupost total de tres milions d’euros, dels quals la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de l’IDI, n’aporta el 62 %. La resta procedeixen dels membres de la Junta de Compensació.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència