Connect with us

Actualitat

El nou centre de dia de Porreres disposarà de 30 places per a persones en situació de dependència

El nou centre de dia de Porreres disposarà de 30 places per a persones en situació de dependència

La consellera Fina Santiago, acompanyada del director general de Planificació, Juan Manuel Rosa, la directora de l’IMAS, Sofía Alonso, la batlessa de Porreres, Xisca Mora, a més d’altres autoritats, han visitat les obres

Avancen les obres del centre de dia de Porreres que comptarà amb 30 places i que una vegada obertes s’integraran majoritàriament a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. El projecte té un cost de 600.000 euros, dels quals un 50% els aporta la Conselleria d’Afers Socials i Esports, un 25% l’Ajuntament de Porreres i el 25% restant l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS).

La consellera Fina Santiago, acompanyada del director general de Planificació, Juan Manuel Rosa, la directora de l’IMAS, Sofía Alonso, la batlessa de Porreres, Xisca Mora, a més d’altres autoritats, han visitat aques divendres les obres.

Una vegada acabades les obres, la Conselleria d’Afers Socials destinarà cada any al voltant dels 200 mil euros a la concertació de les places reservades per atendre a la població dependent i donarà feina directa a 10 treballadors.

El projecte consisteix a reformar parcialment i adaptar la planta baixa de l’antiga residència parroquial per a persones grans de Porreres, que té una superfície total d’intervenció de 397m2. Comptarà amb una sala polivalent, una sala de descans i la cuina, que estaran directament connectades amb l’espai exterior del pati, on hi haurà una pèrgola exterior com a espai de transició i estada dels usuaris. L’espai de recepció i benvinguda connectarà l’accés a l’edifici i al nucli vertical de comunicació i mantendrà l’accés a la capella existent i oferirà espai suficient per intercanviar material i informació amb els usuaris i familiars.

Són tendència