Connect with us

Esports

L’Ajuntament de Manacor se suma a la suspensió de protesta de les competicions de futbol i futbol sala 

L'Ajuntament de Manacor ha decidit aquest divendres sumar-se al rebuig unànime a qualsevol classe de violència en el món de l'esport. Per aquest motiu, el Consistori ha fet públic que les competicions de penyes esportives de futbol i futbol sala, que serien de disputar aquest pròxim cap de setmana, queden ajornades al municipi. L'Ajuntament de Manacor se suma així a la suspensió de les competicions de futbol i futbol sala a les Illes Balears anunciada per la Federació Balear de Futbol i no hi haurà competicions aquest cap de setmana a les instal·lacions municipals. La Federació Balear de Futbol ha decidit ajornar les competicions previstes per a aquest cap de setmana a totes les Illes Balears en solidaritat als àrbitres que han patit i denunciat casos de violència física i verbal les darreres setmanes als camps de futbol illencs. El col·lectiu d'àrbitres també ha anunciat aturades a les competicions de Tercera Divisió i Regional Preferent. L'aturada cerca la conscienciació social davant uns fets molt greus que no poden tornar a repetir-se.

Aquest cap de setmana no és disputaran partits oficials de cap d’aquestes pràctiques esportives en les instal·lacions municipals

L’Ajuntament de Manacor ha decidit aquest divendres sumar-se al rebuig unànime a qualsevol classe de violència en el món de l’esport. Per aquest motiu, el Consistori ha fet públic que les competicions de penyes esportives de futbol i futbol sala, que serien de disputar aquest pròxim cap de setmana, queden ajornades al municipi.

L’Ajuntament de Manacor se suma així a la suspensió de les competicions de futbol i futbol sala a les Illes Balears anunciada per la Federació Balear de Futbol i no hi haurà competicions aquest cap de setmana a les instal·lacions municipals.

La Federació Balear de Futbol ha decidit ajornar les competicions previstes per a aquest cap de setmana a totes les Illes Balears en solidaritat als àrbitres que han patit i denunciat casos de violència física i verbal les darreres setmanes als camps de futbol illencs.

El col·lectiu d’àrbitres també ha anunciat aturades a les competicions de Tercera Divisió i Regional Preferent. L’aturada cerca la conscienciació social davant uns fets molt greus que el col.lectiu arbitral ha anat denunciant aquests últims dies.

Són tendència