Connect with us

Comunitat

Armengol declara que està “encantada” de poder rebre als parlamentaris europeus

Armengol declara que està "encantada" de poder rebre als parlamentaris europeus i donar-los explicacions

La presidenta del Govern ha defensat tot el que s’ha fet a Balears en la lluita contra l’explotació sexual de menors

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dijous que els eurodiputats que arribin a Mallorca per a investigar els abusos a menors tutelats podran “aprendre molt” de tot el que s’ha fet a Balears en la lluita contra l’explotació sexual de menors.

En declaracions als mitjans, la presidenta de l’Executiu autonòmic ha assenyalat que està “encantada” de poder rebre als parlamentaris i donar-los explicacions perquè, ha afegit, “es podrà prendre exemple de moltes coses que s’han fet a les Illes” per a combatre l’explotació sexual en general i de menors en particular. “No tot s’ha fet bé i aquest drama concerneix a tota Espanya i a tota Europa i s’han de prendre mitjans valents i compromesos, com ha fet el Govern i els consells insulars”, ha indicat.

Armengol ha recalcat que es posarà a la disposició de la missió europea tot el que s’ha après tant per part del Govern, com per part del Consell de Mallorca, les Forces i Cossos de Seguretat, la Fiscalia i els professionals que treballen amb menors.

La presidenta del Govern, d’altra banda, ha criticat l’estratègia de PP i Vox per l’ús “partidista, esbiaixat i dramàtic” del dolor de les menors per a fer política de partit, fins i tot en la Comissió de Peticions del Parlament Europeu.

Són tendència