Connect with us

Vist a les xarxes

Guerra Civil en el PP

Guerra Civil en el PP

Gènova hauria investigat a Díaz Ayuso per unes presumptes irregularitats en un contracte públic de la Comunitat de Madrid amb un empresari amic de la família de la presidenta

El Partit Popular hauria investigat Isabel Díaz Ayuso per unes presumptes irregularitats en un contracte públic de la Comunitat de Madrid amb un empresari amic de la família de la presidenta. La investigació la destapava aquest passat dimecres El Confidencial, que també apuntava que tot plegat també podria cercar desactivar la carrera política d’Ayuso, en ple pols amb Pablo Casado.

L’esmentat digital també assegura que la investigació amb detectius l’hauria pagat l’Ajuntament de Madrid. La direcció del PP espanyol, però, ho ha negat tot, de manera taxativa, en un comunicat.

Els mitjans que ho publiquen expliquen que la investigació en qüestió hauria començat a l’octubre per tal d’esclarir si el germà de Díaz Ayuso va cobrar comissions perquè un empresari de la família aconseguís un contracte de compra de mascaretes durant la primera onada de la pandèmia. Un contracte que pujava al milió i mig d’euros.

Ayuso ha acusat directament a Pablo Casado, d’intentar destruir-la de manera “cruel”

En una compareixença de premsa celebrada aquest mateix dijous, la presidenta de Madrid, ha acusat directament el president del PP, Pablo Casado, d’intentar destruir-la de manera “cruel” després de conèixer-se el presumpte espionatge al seu germà per a investigar el possible cobrament d’una comissió per l’esmentat contracte públic.

El PP ha obert un expedient a Ayuso per un atac a Pablo Casado “gairebé delictiu”

El xoc frontal entre Díaz Ayuso i la direcció del partit ha provocat una crisi de màxima gravetat. El secretari general dels populars, Teodoro García Egea, ha obert expedient a Ayuso per un atac a Pablo Casado “gairebé delictiu” en el qual acusava el president del partit d’haver tramat un pla per a destruir-la de manera “cruel”. D’aquest expedient es dirimirà si és expulsada.

Egea ha comparegut en la seu del PP minuts després que Ayuso fes el propi en la seu del govern regional.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com