Connect with us

Actualitat

Algaida decideix perllongar un any més la suspensió de les tarifes d’ocupació de la via pública

Algaida decideix perllongar un any més la suspensió de les tarifes d'ocupació de la via pública

La mesura s’aplica des del març de 2020 per tal d’impulsar l’economia local davant els efectes de la Covid-19

L’Ajuntament d’Algaida ha decidit perllongar fins a 31 de desembre de 2022 la suspensió de les tarifes d’ocupació de via pública.

Així, els bars, restaurants, cafeteries o els venedors dels mercats setmanals d’Algaida i Pina, es continuaran estalviant el pagament d’aquestes tarifes.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Algaida ja va suspendre aquesta taxa el mes de març de 2020, la va mantenir durant 2021 i ara, davant la situació marcada per la Covid-19, ha decidit que no es cobrarà tampoc enguany.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Fires i Mercats, Margalida Fullana, explica que “aquesta fou una de les iniciatives que aplicàrem ja a 2020 amb la voluntat de donar suport al comerç del municipi d’Algaida per tal d’impulsar i promocionar l’economia local afectada per la Covid-19. Ara consideram que, tot i que la situació en l’àmbit sanitari ha millorat respecte a 2020, hem de continuar amb aquestes mesures fins que sigui necessari”.

Fullana apunta que  “és una manera més de donar suport al comerç local i una de les mesures que se sumen a la resta d’iniciatives que duim a terme especialment des de l’àrea de Desenvolupament Local i Econòmic”.

Són tendència