Connect with us

Actualitat

Manacor destinarà més de 7 milions a la planta potabilitzadora i a la construcció d’una nova nau

Manacor destinarà més de 7 milions a la planta potabilitzadora i a la construcció d'una nova nau destinada a la SAM

Aquests doblers pertanyen al romanent pressupostari d’exercicis anteriors

El ple municipal de l’Ajuntament de Manacor celebrat aquest passat dilluns va aprovar la incorporació de 7.223.668,24 € del romanent municipal d’anys anteriors que es destinaran a la realització de projectes considerats necessaris i urgents per al municipi de Manacor.

Del total de la partida prevista, 3.632.151,34 € es destinaran a l’estructura de la planta potabilitzadora definitiva de Manacor, 1.192.844,61 € a la sectorització de l’aigua de la franja central de la ciutat de Manacor, i 1.898.672,29 € per a la construcció d’una nau devora el dipòsit municipal de vehicles que es destinarà a l’empresa municipal SAM.

Així mateix, també es destinaran 500.000 euros a la subvenció de restauració i embelliment de façanes del municipi ‘Manacor, posa’t guapa’, que ja comptà amb 500.000 euros del passat 2021 i que ha permès subvencionar l’embelliment de 63 edificis del municipi.

Amb aquesta nova partida es podrà subvencionar els projectes que quedaren fora del programa per haver exhaurit els fons i també d’altres que es vulguin presentar per primera vegada. 11 a favor i 10 abs.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència