Connect with us

Actualitat

Un operatiu policial se salda amb diverses actes de sanció per possessió de droga i armes a Manacor

Un operatiu policial a 4 locals de Manacor se salda amb diverses actes de sanció per possessió de droga i armes

En el dispositiu, dut a terme el passat cap de setmana, van participar una trentena d’agents de la Policia Nacional i Local

El passat cap de setmana, agents de la Policia Nacional i la Policia Local de Manacor, van dur a terme un dispositiu conjunt contra la prevenció de la delinqüència en diversos establiments del municipi.

Fins a quatre locals van ser visitats pels agents, amb l’objectiu de combatre delictes relacionats amb el tràfic de substàncies estupefaents, possessió d’armes blanques o similars, Llei d’Estrangeria, l’incompliment de llicències i mesures de seguretat dels establiments inspeccionats.

En el dispositiu, en el qual van participar una trentena d’agents de tots dos cossos, van ser identificades unes 200 persones, i es van tramitar set actes de sanció a particulars per possessió de droga i una d’armes.

L’operatiu  forma part de la prevenció de la delinqüència que estan duent a terme conjuntament la Policia Local i la Policia Nacional a Manacor, acció que es repetirà en successius dies.

Són tendència