Connect with us

Actualitat

Un home és detingut per masturbar-se davant d’una menor a Manacor

Un home és detingut per masturbar-se davant d'una menor a Manacor

L’arrestat, que ja acumula antecedents per fets similars, va ser acusat d’un delicte d’exhibicionisme

Els fets van passar dimecres de la setmana passada. Agents de la Policia Nacional de Manacor, juntament amb la Policia Local, van procedir a la detenció d’un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme.

Els fets van passar devers les 20 hores de la nit, després d’una denúncia a l’112. Efectius de la Policia Local van acudir a la Ronda del Port on sembla que un individu estava realitzant actes obscens en masturbar-se amb els pantalons baixats davant d’una menor de 12 anys que passejava el seu ca en un carrer proper al lloc dels fets.

Els pares de la nina, després de donar avís al servei d’emergències, van seguir aquest individu que s’havia amagat en un solar de la zona i els agents van procedir a detenir-lo.

L’home en qüestió va ser presentat a la Comissària de Policia Nacional a Manacor, que es va fer càrrec de la instrucció dels fets, i va poder comprovar que l’arestat comptava amb diversos antecedents policials, entre ells una actuació prèvia el passat mes de novembre quan va ser identificat a pocs metres d’una zona escolar per fets semblants als ara investigats.

El detingut va ser posat a disposició judicial.

Són tendència