Connect with us

Actualitat

Manacor recupera el subministrament d’aigua després d’una interrupció de gairebé vuit hores

Manacor recupera el subministrament d'aigua després d'una interrupció de gairebé vuit hores

La incidència ha estat comunicada minuts després de les 9 del matí i el servei s’ha restablert progressivament minuts després de les 16.30 hores

L’empresa publica SAM, mitjançant les xarxes socials, comunicava aquest diumenge una avaria general greu en el sistema d’abastiment d’aigua en el nucli urbà de Manacor. La incidència s’ha fet pública minuts després de les 9 del matí. Advertia de baixades de pressió importants, per temps indefinit. A les 16.30 hores del capvespre el servei ha començat a recuperar-se de manera progressiva.

La major part de les plantes baixes no s’han vist afectades per l’avaria, a diferència dels habitatges situats en edificis de tres o més plantes.

L’avaria s’ha produït pocs dies després d’una nova interrupció del subministrament, aquesta vegada els ciutadans havien estat advertits de la incidència dies abans, a causa de les tasques de connexió de les zones del Serralt i de Sa Volta a la nova planta potabilitzadora.

La major part de les plantes baixes no s’han vist afectades per l’avaria, a diferència dels habitatges situats en edificis de tres o més plantes

Són tendència