Connect with us

Actualitat

Manacor recorda la figura de Maria Antònia Oliver

Manacor recorda la figura de Maria Antònia Oliver

El Consistori, així com els amics i coneguts de l’escriptora manacorina han tingut a bé homenatjar-la aquest dissabte, des del record i l’emoció

Coincidint amb el segon dia de dol oficial que va decidir decretar l’Ajuntament de Manacor a conseqüència de la mort, el passat dijous, de l’escriptora, Maria Antònia Oliver, el Claustre del Convent ha estat l’escenari d’un senzill però emotiu homenatge al seu voltant.

L’actor Toni Lluís Reyes ha llegit alguns fragments de la seva obra literària, mentre que la investigadora i amiga personal de l’escriptora, Pilar Arnau, ha fet un breu repàs a la seva vida i obra.

L’actor Toni Lluís Reyes ha llegit alguns fragments de distintes obres publicades per Maria Antònia Oliver.

La mateixa investigadora, visiblement emocionada durant alguns moments de la seva intervenció, ha ressaltat que els esdeveniments al voltant de la mort de Maria Antònia Oliver es van precipitar de forma molt ràpida, després que ingressés dimecres passat a l’Hospital de Son Llàtzer de Palma. Pilar Arnau, ha aprofitat la seva intervenció per desmentir algunes informacions que apuntaven que la causa de la mort es devia a la Covid-19, malaltia que va contraure mesos enrere, però que havia aconseguit superar.

La investigadora i amiga personal de l’escriptora, Pilar Arnau, ha fet un breu repàs a la seva vida i obra.

A l’acte hi ha assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver i el delegat de Cultura, Mateu Marcé, a més d’altres membres de l’equip de govern com Núria Hinojosa, Carles Grimalt o Joan Gaià entre d’altres, i representants dels grups de l’oposició, com el cas de Caterina Riera (El Pi) o Maria Bel Bauzá (PP). També hi han participat molts d’amics i coneguts de l’escriptora desapareguda.

Maria Antònia Oliver, tenia 75 anys i l’any 2018 es va convertir en la primera dona que era nomenada Filla Predilecta de Manacor. Dos anys abans havia rebut també el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Maria Antònia Oliver, tenia 75 anys i l’any 2018 es va convertir en la primera dona que era nomenada Filla Predilecta de Manacor

Són tendència