Connect with us

Comunitat

Els treballadors desconvoquen els aturs parcials en el servei ferroviari de Mallorca

Els treballadors desconvoquen els aturs parcials en el servei ferroviari de Mallorca

Aquest fet permetrà la normalització dels horaris fixats en cadascuna de les línies

No hi ha cap acord definitiu pel que fa a les reivindicacions laborals dels treballadors, però hi ha voluntat de totes les parts implicades per a poder arribar a una entesa. Per aquesta raó, el comitè d’empresa dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha anunciat aquest divendres que queden suspeses les aturades de servei que s’anaven produint des de finals de l’any passat. D’aquesta manera, el servei recuperarà la normalitat de cara als usuaris.

Mentrestant, els treballadors han anunciat que fan comptes continuar amb les reivindicacions a l’expectativa que els donin solucions. En cas que a curt termini no s’arribi a cap mena d’acord amb els responsables polítics, tenen intenció de reprendrà les aturades i amenaçant en fer-ho amb “major virulència”.

Consideren que durant aquests últims quatre mesos “ha quedat palès la incapacitat del Govern de reaccionar. També la seva falta de voluntat, els seus silencis, les seves improvisacions respecte de temes com el tramvia i les millores en el servei ferroviari”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència