Connect with us

Comunitat

Balears posa fi al Certificat Covid

Balears posa fi al Certificat Covid

A partir d’aquest pròxim dissabte

El Consell de Govern aprovarà aquest divendres, en una sessió extraordinària, un acord per eliminar el passaport COVID (l’acreditació documental de estar vacunat, o bé haver patit la malaltia dins dels sis mesos anteriors o d’haver-se sotmès amb resultat negatiu a una PDIA entre les 48 i les 72 hores anteriors) per accedir als diferents àmbits econòmics, culturals i esportius que es recollien en el marc de les mesures extraordinàries aprovades el 29 de novembre passat.

També s’eliminarà aquest requisit per poder accedir al règim de visites i sortides en els serveis socials de tipus residencial, habitatges supervisats per a gent gran, persones en situació de dependència i persones amb discapacitat. En canvi, es mantindrà per als treballadors dels centres sociosanitaris i sanitaris. Es tracta d’un acord que entrarà en vigor dissabte quan es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Així ho ha anunciat aquest dijous la presidenta del Govern, Francina Armengol, als principals agents socials en la Mesa de Diàleg Social que s’ha celebrat avui.

La seva exigència es mantindrà en vigor per als treballadors dels centres sociosanitaris i sanitaris

Són tendència