Connect with us

Actualitat

Un home és detingut per grapejar diverses dones en un supermercat de Manacor

Un home és detingut per grapejar diverses dones en un supermercat de Manacor

Una agent de la Policia Nacional, en pràctiques i fora de servei, va possibilitar la identificació i posterior arrest de l’individu

Un grup d’agents de la Policia Nacional van procedir aquest dimarts passat a la detenció d’un home d’origen brasiler, de 29 anys, com a presumpte autor de diversos delictes d’abusos sexuals a diverses dones.

Els fets van passar ahir capvespre, en un supermercat situat al centre de la ciutat, quan el presumpte autor es passejava per l’interior i va començar a tocar les natges a diverses dones que es trobaven al lloc.

En el moment dels fets, en aquest establiment es trobava una agent de la Policia Nacional, fora de servei, que va escoltar el comentari de les dones que havien estat grapejades, alhora que assenyalaven qui era l’autor. Quan es va acostar al presumpte autor, ja en línia de caixes, va procedir a la detenció del mateix per un delicte d’abusos sexuals.

Cal afegir que els agents de policia quan van arribar al lloc, es van entrevistar amb dues dones les quals van manifestar que quan es trobaven per l’establiment el denunciat es va acostar per darrere i els va tocar les natges intencionadament, comentant a més que no van ser les úniques dones a les que li va fer aquesta acció.

Per part de la Policia Nacional a Manacor es vol comunicar que si hi ha hagut més dones que s’han sentit en la mateixa situació, que passin per la Comissaria de Manacor per procedir a denunciar els fets.

Són tendència