Connect with us

Actualitat

Detinguts tres joves a Manacor que es dedicaven a robar els televisors d’un hotel tancat

Detinguts tres joves a Manacor que es dedicaven a robar els televisors d'un hotel tancat

Estan acusats d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa

Els fets van ocórrer dissabte passat. Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció de tres persones, un jove de 20 anys d’origen rus, un altre jove de 18 anys d’origen algerià, i un menor d’edat, tots ells com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer entorn de les 12 hores del migdia, en un complex hoteler tancat al públic, en el qual la persona responsable que la guàrdia i custòdia de l’establiment, es trobava fent unes feines en la part posterior de l’edifici, i poc després va poder comprovar com la porta principal de l’hotel es trobava forçada.

Va fer una batuda pels voltants de la zona, fins que en una de les plantes va localitzar a tres individus que estaven intentant sostreure objectes de l’hotel. El guarda va donar avís a la Policia Nacional.

Prop de 20 televisors preparats per a sostreure i una vintena de portes forçades

Els agents van recaptar informació i van realitzar una inspecció ocular a l’hotel, observant com a diferents portes d’habitacions haurien estat forçades. En una de les habitacions, van ser localitzats prop de 20 televisors preparats per a sostreure.

En el passadís va ser trobat també un ganivet amb el qual haurien forçat les habitacions.

Són tendència