Connect with us

Oci i Cultura

Albert Pla serà present al Cool Days Festival 2022 d’Artà amb el seu espectacle “¿Os Acordáis?”

Albert Pla serà present al Cool Days Festival 2022 d'Artà amb el seu espectacle "¿Os Acordáis?"

La convocatòria cultural anual, amb la seva oferta de teatre, música i art contemporani alternatiu, se celebrarà entre el 12 i el 15 de maig

El músic i cantant, Albert Pla, únic en la seva espècie amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sorprendre, serà un dels molts atractius que actuaran a la propera edició del ‘Cool Days Festival’ que aquest any se celebrarà entre el 12 i el 15 de maig a Artà.

Pla presentarà al Teatre d’Artà el seu espectacle musical “¿Os Acordáis?”, que va compondre durant la pandèmia, i que reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial.

Músic, cantant, actor,… Albert Pla, en aquesta ocasió puja a l’escenari totsol, en estat pur, amb aquesta força que té per teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d’una poètica inusual, devastadora i electritzant.

Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca a la disbauxa.

Són tendència