Connect with us

Comunitat

A partir d’aquest dijous: La mascareta deixarà de ser obligatòria als patis de les escoles

Aprovarà Balears l'ús obligatori de mascaretes en classe a partir dels 6 anys ?

Així ho han acordat les conselleries de Salut i Educació, seguint el criteri del Ministeri

La Conselleria de Salut i Consum, en coordinació amb la d’Educació i Formació Professional, ha acordat que la mascareta no serà obligatòria en els patis i recintes exteriors dels centres educatius, seguint els criteris que aplicarà a partir de dijous el Ministeri de Sanitat. Per tant, la mesura s’adoptarà el dijous, quan entri en vigor la nova normativa del  govern de l’Estat. La Conselleria d’Educació, per la seva banda, ha enviat un escrit a tots els centres educatius per informar-los d’aquesta decisió.

Així i tot, seguint també el criteri aprovat avui en el si del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, l’ús de mascaretes serà recomanat quan es produeixin aglomeracions, com pot passar a l’entrada i sortida dels centres educatius. En el cas dels espais interiors, l’ús continuarà sent obligatori per a totes les persones a partir de 6 anys, per tal de contenir la transmissió del coronavirus.

L’ús de mascaretes serà recomanat quan es produeixin aglomeracions, com pot passar a l’entrada i sortida dels centres educatius

Són tendència