Connect with us

Comunitat

El Pi proposa que la futura la llei turística inclogui la modernització obligatòria dels establiments turístics

El Pi proposa que la futura la llei turística inclogui la modernització obligatòria dels establiments turístics

Segons Josep Melià, la formació regionalista és partidària d’estendre la declaració responsable també a totes les obres públiques i privades que ho permetin

El Pi proposarà al Govern que la futura llei turística inclogui la declaració responsable per a la realització d’obres vinculades a la circularitat, i d’aquesta manera facilitar la modernització dels establiments turístics.

Així ho ha anunciat el portaveu del grup parlamentari, Josep Melià, en la roda de premsa prèvia al ple d’aquest dimarts. Melià ha mostrat la seva sorpresa amb relació a l’adhesió per part del Govern a la fórmula de la declaració responsable. “Ens sorprèn que s’estiguin apuntant a aquest carro, ho feren la setmana passada amb els fons europeus, i ara sembla que també ho volen fer amb les obres de circularitat dels establiments turístics, quan en teoria ho havien descartat”.

En aquest sentit, el portaveu fa comptes aquest dimarts demanar a la presidenta del Govern si la futura llei turística inclourà una disposició que faciliti la realització d’obres per a la modernització dels establiments turístics. Segons Melià, “la futura llei turística hauria de preveure la declaració responsable per obres de circularitat, però també per obres que incrementin la competitivitat dels establiments turístics de les Illes Balears”.

Amb tot, el diputat ha assegurat que El Pi és favorable a estendre al màxim la declaració responsable, no només amb relació als fons europeus, o a les obres per a la modernització dels establiments turístics, sinó que també a totes les obres públiques i privades que es puguin.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com