Connect with us

Oci i Cultura

Felanitx convoca el setè certamen de poesia Miquel Bauçà

Felanitx convoca el VI premi Miquel Bauçà de poesia 2021

Les obres que vulguin prendre part de la convocatòria tenen de temps fins al pròxim 20 de març

L’Ajuntament de Felanitx a través del departament de Cultura ha convocat el setè certamen del premi de poesia Miquel Bauçà. Les obres que es presentin entre el 7 de febrer i el 20 de març han de ser escrites en llengua catalana en qualsevol de les seves varietats, en vers o en qualsevol altra forma utilitzada en poesia.

L’autor/a ha de ser major d’edat i podrà presentar una única obra, inèdita que no hagi obtingut altre guardó en altres certàmens.

El guanyador o guanyadora aconseguirà un premi en metàl·lic de 1.500 € a més del patrocini de la primera edició i publicació de l’obra premiada dins la col·lecció Ossos de Sol distribuïda per Adia Edicions. Cinc persones formaran part del jurat, persones relacionades amb el món de la creació i la literatura catalana.

Aquest premi es va crear el 2016 dedicat a la memòria de Miquel Bauçà i per donar a conèixer la seva rellevància, difondre el seu llegat, i promoure la creació literària en llengua catalana.

Les bases es poden consultar a la plana web www.felanitx.org al canal notícies. Per a consultes també poden contactar amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx o al telèfon 696 20 88 77.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència