Connect with us

Esports

Conecta Balear patrocinarà a la millor jugadora de Padel del món, la menorquina Gemma Triay

Conecta Balear patrocinarà a la millor jugadora de Padel del món, la menorquina Gemma Triay

L’acord, per una temporada, s’ha signat aquest divendres en les oficines centrals de la companyia proveïdora de serveis d’internet a Manacor

La companyia Conecta Balear continua apostant de manera decidida per fer costat a entitats i esportistes de Balears. L’últim acord s’ha subscrit aquest divendres en les oficines centrals de la companyia proveïdora de serveis d’internet a Manacor, amb l’actual millor jugadora de Padel del món, la menorquina Gemma Triay.

El gerent de Conecta Balear, Joan Miquel Duran, ha explicat que l’acord demostra una vegada més la voluntat de l’empresa per continuar fent costat al món de l’esport, tant a nivell de clubs com a nivell individual, perquè molts dels valors que transmet i divulga la practica esportiva van d’acord amb l’esperit de la pròpia empresa.

El mateix Joan Miquel Duran ha aprofitat la convocatòria de premsa, per a anunciar que establir-se a Menorca és el pròxim objectiu empresarial.

L’esportista, Gemma Triay, ha expressat la seva satisfacció per l’acord amb l’empresa de Manacor i ha realçat el fet que aquest patrocini s’hagi pogut tancar amb una companyia de les Illes.

En el terreny merament esportiu, Triay ha comentat que l’objectiu de la nova temporada és continuar sent la número u del rànquing mundial i que la temporada, com tots els anys, es presenta amb moltes competicions pel mig i molt competitiva.

La menorquina és l’actual número u en solitari del circuit World Padel Tour.

El gerent de Conecta Balear, Joan Miquel Duran, i l’esportita menorquina, Gemma Triay, durant la roda de premsa celebrada aquest divendres a Manacor.

Són tendència