Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Felanitx assumirà el cost íntegre d’una pèrgola fotovoltaica i de nous carregadors elèctrics 

L'Ajuntament de Felanitx fa públic que assumirà el cost íntegre d'una pèrgola fotovoltaica i de nous carregadors elèctrics 

El govern municipal respon així a les denúncies de l’oposició de desaprofitar una subvenció de 176.000 euros per a aquest concepte

Després de les denúncies dels grups de l’oposició que acusaven el govern municipal d’haver deixat perdre una subvenció de 176.000 euros del Govern per a destinar a nous projectes d’energies renovables, el Consistori ha fet públic que assumirà el cost íntegre del projecte de construcció d’una pèrgola fotovoltaica i carregadors elèctrics al poliesportiu Guillem Timoner.

L’equip de govern municipal manté que “encara està a l’espera de rebre una resposta per part de carreteres del Consell de Mallorca del primer projecte, per aquest motiu se’n presentà un de nou”.

El pacte de govern defensa que “no s’amaga de les complicacions que s’han tingut per executar el projecte de les plaques fotovoltaiques”, al mateix temps que recorda que “el projecte inicial, elaborat durant el mandat del primer pacte de govern, tenia deficiències amb carreteres i es va apostar per redactar-ne un de nou. La construcció del parc fotovoltaic és un projecte ambiciós que no s’ha volgut aturar tot i els entrebancs”, ressalta el comunicat.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha demanat al Govern, “que em deixi presentar aquest projecte l’any 22. Ara que tot està correcte, no perdrem  doblers”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència