Connect with us

Actualitat

Felanitx es queda sense cap de la Policia Local

Felanitx es queda sense cap de la Policia Local

Miquel Llabrés Galmés, funcionari de l’Ajuntament d’Inca actualment en comissió de serveis, ja ha fet saber que el pròxim dia 28 de febrer no prorrogarà la seva continuïtat en el càrrec

La decisió l’ha fet pública aquest dimecres el grup municipal socialista a les xarxes socials. I és que Miquel Llabrés Galmés, funcionari de l’Ajuntament d’Inca actualment en comissió de serveis a Felanitx, ja ha fet saber oficialment que el pròxim dia 28 de febrer no prorrogarà la seva continuïtat en el càrrec. Aquesta decisió la va notificar aquest passat dimarts en el Registre de l’Ajuntament. La seva intenció és reincorporar-se al seu lloc de feina a la capital del Raiguer.

La notícia s’ha conegut, mesos després que el PSIB-PSOE i el Bloc per Felanitx demanassin la dimissió de la regidora de Recursos Humans, Catalina Soler, per haver participat en la definició de les bases del concurs al qual tènia intenció d’optar el seu marit.

Soler sempre ha defensat la no existència de qualsevol incompatibilitat amb la Llei de Règim Jurídic del Sector Públic. El cas va ser traslladat fa unes setmanes pel mateix grup municipal socialista a l’Oficina Anticorrupció perquè investigués la causa.

Precisament, el grup socialista, en el mateix tuit on anunciava que Felanitx és quedada sense cap de la Policia Local, aprofitava per a demanar a Soler si ja tènia preparat algun candidat per a substituir a Miquel Llabrés.

Són tendència