Connect with us

Esports

L’Ajuntament de Manacor transmet a Rafel Nadal la voluntat de celebrar una recepció oficial

L'Ajuntament de Manacor transmet a Rafel Nadal la voluntat de celebrar una recepció oficial pels seus 21 Grand Slams

El govern municipal confia que els termes de la possible convocatòria puguin concretar-se després del retorn del tenista al municipi

Rafel Nadal va convertir-se el passat diumenge amb el tenista masculí amb més títols de Gran Slam després de guanyar l’Open d’Austràlia superant el rus Daniïl Medvedev, en una final èpica que serà recordada durant molts de temps. Nadal aconseguia sumar 21 trofeus dels grans i la fita esportiva el confirmava com un dels millors esportistes de la història.

Aquest fet, va provocar que el tenista manacorí faci hores que gairebé concentra el protagonisme i el reconeixement de mitjans d’arreu del món com ‘Corriere dello Sport’, que el dilluns ho qualificava de “Llegenda” o ‘The Guardian’, que l’anomenava directament “Home històric”. Fins i tot el ‘Financial Times’ va decidir dedicar-li un espai en la seva portada a l’home del diumenge, de l’endemà, de la setmana i del mes. Aquest protagonisme planetari demostra perfectament la fita històrica que ha assolit Nadal.

El tenista ja es troba de tornada i una vegada hagi arribat a Manacor la seva intenció és la de dedicar la resta de la setmana a descansar després d’una gira d’un mes per als antípodes. El tenista té intenció de preparar a partir del 7 de febrer la seva participació en el següent compromís esportiu oficial, que és l’Open 500 d’Acapulco, a Mèxic.

A l’espera que Nadal estigui de tornada a casa, la pregunta està a saber si en els pròxims dies podria dur-se a terme algun tipus de convocatòria en clau local amb el tenista. L’Ajuntament de Manacor, en les últimes hores, ha fet saber al seu entorn la seva predisposició en aquest sentit.

El govern municipal confia que els termes de la celebració i la possible data puguin concretar-se en els pròxims dies. Tot dependrà, en gran mesura, del cansament i l’agenda del gran protagonista.

Són tendència