Connect with us

Actualitat

El jove identificat a Manacor per conducció temerària presumia de circular a més de 280 km/h

El jove identificat a Manacor per conducció temerària presumia a les xarxes de pilotar un cotxe a més de 280 quilòmetres per hora

Al marge de l’incident del passeig del Ferrocarril, dies abans havia compartit un vídeo al compte de Tik Tok, triplicant el límit de velocitat permesa a la via Palma-Manacor

El mateix conductor que va poder ser identificat fa uns dies per la Policia Local de Manacor després de pujar un vídeo a les xarxes on se’l veu conduint a més de 120 quilòmetres per hora pel Passeig Ferrocarril, acumula experiències similars o fins i tot pitjors segons les proves visuals que aquest aporta al seu compte de Tik Tok.

En un dels variats vídeos que aquest aprofita per presumir de la seva afició pels excessos de velocitat a les xarxes, es pot veure com pilota un cotxe, suposadament de gran cilindrada, a la via Palma-Manacor, a més de 280 quilòmetres per hora, quan el límit de velocitat permesa a la zona és de 100.

A les imatges, es pot observar el jove conduint el vehicle de nit mentre ell mateix s’encarrega de gravar amb un dispositiu mòbil l’arriscada experiència automobilística.

L’individu en qüestió està sent investigat per diversos delictes contra la seguretat viària. Les faltes que se li imputen poden arribar a comportar penes de presó i la retirada del permís de conduir.

Són tendència