Connect with us

Actualitat

Els pilons del centre de Manacor cobren vida

Els pilons del centre de Manacor cobren vida

La iniciativa forma part del projecte ‘Urban knitting’, un model d’art urbà no invasiu

El departament de Comerç de l’Ajuntament de Manacor va apostar fa uns mesos per a acollir-se a la iniciativa coneguda mundialment com a ‘Urban Knitting’ que consisteix en un original moviment artístic que, des de fa uns quants anys, ha anat apareixent a diferents ciutats d’arreu del món i que consisteix en ‘vestir’ en ganxet de llana i fil de vistosos colors el mobiliari urbà i altres elements que veiem diàriament quan passegem pels nostres carrers.

Les primeres accions es van dur a terme mesos enrere cobrint en llana les soques d’alguns dels arbres i bancs del cèntric passeig de Na Camel.la, així com de la zona d’El Palau.

Ara sembla que és el torn dels pilons. Un element urbà completament neutre, avorrit, quotidià, que sol passar desapercebut, i la principal finalitat del qual és impedir que els cotxes puguin estacionar o circular en determinats espais destinats principalment als vianants.

Les primeres actuacions s’han dut a terme aquest mateix divendres, en alguns dels pilons que obstaculitzen el trànsit de vehicles a la plaça de Sa Bassa, com es pot veure a les imatges.

Han estat pintats de diferents colors i en els pròxims dies aquesta acció artística s’estendrà a la resta d’elements distribuïts als carrers Major, Joan Lliteres i Francesc Gomila, entre d’altres.

Les primeres actuacions s’han dut a terme aquest mateix divendres, en alguns dels pilons que obstaculitzen el trànsit de vehicles a la plaça de Sa Bassa

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència