Connect with us

Actualitat

L’edifici ‘Sa Residència’ de s’Alqueria Blanca ja disposa de climatització

L'edifici 'Sa Residència' de s'Alqueria Blanca ja disposa de climatització

Aquests dies s’ha acabat d’enllestir tota la instal·lació de l’espai que fan servir les distintes associacions del nucli

Les associacions i usuaris de l’edifici conegut com sa Residència de s’Alqueria Blanca ja poden utilitzar el nou sistema de climatització que l’Ajuntament de Santanyí ha instal·lat. I és que es tracta d’un dels espais més apreciats i emprats pels veïnats curiablanquers per l’ús que li donen diferents grups del poble. I precisament és per aquest motiu, que l’Ajuntament de Santanyí va decidir a fer-hi una important inversió per millorar els seus equipaments.

Aquests dies s’ha acabat d’enllestir tota la segona planta de l’edifici, que és precisament l’espai que fan servir les distintes associacions del nucli.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat l’espai amb representants de diferents associacions, i ha explicat el fet que l’objectiu “es tractava de proporcionar a la ciutadania unes instal·lacions adequades per al desenvolupament de les seves activitats. A s’Alqueria Blanca el teixit associatiu és molt actiu, i estem molt satisfets d’haver pogut fer una inversió com aquesta”.

La millora ha suposat una inversió de 109.000 euros, per al subministrament i instal·lació de climatització, i l’empresa Novedades del Clima SL, n’ha sigut l’encarregada de tot el muntatge.

Són tendència