Connect with us

Actualitat

El nombre de pacients atesos a l’Hospital de Manacor per nous contagis contínua a l’alça

El nombre de pacients atesos a l'Hospital de Manacor per nous contagis contínua a l'alça

Tres persones més han requerit ser hospitalitzades en les últimes 24 hores; En total són 54 les persones ateses per donar positiu

La sisena onada de contagis no cedeix. L’ingrés de pacients a l’Hospital de Manacor segueix a l’alça aquest divendres, sumant tres ingressos més respecte a les xifres d’aquest dijous. En total són 54 les persones ateses per episodis de contagi, 7 d’elles a l’UCI.

En xifres generals, la Conselleria de Salut ha notificat aquest divendres 3.188 nous contagis a les Illes i dos nous morts, la qual cosa eleva a 1.109 la xifra oficial de defuncions des de l’inici de la pandèmia.

D’acord amb el balanç diari del Govern, la taxa de positivitat de les proves diagnòstiques realitzades en l’última jornada és del 35,93%, mentre que aquesta xifra és del 33,95% en els últims set dies.

Respecte a la situació assistencial, aquest dilluns hi ha 86 pacients per la covid en les unitats de crítics de les illes (3 menys que ahir), mentre que aquestes unitats segueixen en risc molt alt.

A més, hi ha 376 pacients ingressats per la covid (9 més) i Atenció Primària atén 64.146 malalts lleus que romanen en els seus domicilis (913 més).

Són tendència