Connect with us

Vist a les xarxes

Aviat podràs reaccionar amb un ‘m’agrada’ als missatges de WhatsApp

Aviat podràs reaccionar amb un 'm'agrada' als missatges de WhatsApp

Una altra característica que també podrem utilitzar en els pròxims mesos serà la possibilitat de pixelar o difuminar parts de les fotos que estiguem a punt d’enviar

Arriben les reaccions als missatges de WhatsApp, entre altres millores. Almenys aquesta possibilitat sembla que s’ha pogut comprovar temporalment a la versió de prova (beta) de l’aplicació de missatgeria per a iPhone i que ha divulgat en aquestes últimes hores el portal Wabetainfo.com.

Segons aquesta font, quan volguem reaccionar a un missatge de WhatsApp podrem triar qualsevol emoticona i associar-la al missatge en qüestió. A partir d’aquí, la reacció es veurà en una bombolleta situada a la part inferior del missatge que haurem rebut. L’usuari podrà escollir si vol tenir activada o no aquesta opció.

Una altra de les funcions que molta gent espera és la possibilitat de tenir més control sobre la gravació de les notes de veu. Actualment, quan gravam una nota de veu, començam a gravar-la i ho hem de fer tot seguit i, quan acabam de gravar, el missatge s’envia.

Ben aviat també podrem escoltar les notes de veu abans d’enviar-les i podrem aturar la gravació quan volguem, gràcies a un nou botó que apareixerà

Idò bé, ben aviat podrem escoltar les notes de veu abans d’enviar-les i podrem aturar la gravació quan volguem, gràcies a un nou botó que apareixerà.

Una altra característica de la qual podrem gaudir en els pròxims mesos serà la possibilitat de pixelar o difuminar parts de les fotos que estiguem a punt d’enviar, sense necessitat de fer-ho a una aplicació externa.

Són tendència