Connect with us

Societat

La campanya de Nadal a Porreres va generar un moviment econòmic en el comerç local de 131.000 €

La campanya de Nadal a Porreres va generar un moviment econòmic en el comerç local de 131.000 €

Les botigues adherides reberen 1.876 paperetes amb tiquets de compra de 70 € de mitjana

L’Ajuntament de Porreres ha calculat que el moviment econòmic de la campanya de Nadal de foment de les compres entre els comerços i empreses del municipi ha suposat un moviment econòmic de 131.000 €, “una xifra molt superior a la de l’any passat que arribà als 75.000 €”, segons ha ressaltat el Consistori en una nota de premsa.

Amb motiu de les passades festes de Nadal i Reis, en les botigues del poble es presentaren un total de 1.876 paperetes amb tiquets de compra de 70 € de mitjana. A aquesta quantitat que els ciutadans de Porreres han gastat al municipi, s’hi han de sumar els 6.000 € que l’Ajuntament de Porreres va repartir entre els participants guanyadors del sorteig de fins a 300 vals de 20 € per comprar als mateixos comerços participants en la campanya.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Porreres, Maria Antònia Veny, ha manifestat que “el nombre de participants i el volum de negoci ha superat qualsevol previsió i s’han presentat molts més tiquets que l’any passat”. Veny també ha destacat que “és d’admirar la consciència que tenim com a poble a l’hora de donar suport als nostres comerços perquè els puguem tenir vius i actius durant molt de temps”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com