Connect with us

Actualitat

Comencen les obres de millora a la plaça de s’Arraval de Felanitx

Comencen les obres de millora a la plaça de s'Arraval de Felanitx

Consisteixen a substituir la xarxa d’aigua i clavegueram de la zona, la renovació de l’espai urbà i millorar l’accessibilitat a la zona, entre altres actuacions

L’Ajuntament de Felanitx ha iniciat aquesta setmana les obres de reurbanització i millora de la plaça de s’Arraval i on s’inclou el condicionament del solar del carrer de s’Aigo.

Segons ha informat el mateix Consistori, el termini d’execució és de tres mesos i compta amb un pressupost d’aproximadament 218.000 € (IVA inclòs). 

Els treballs, a executar per l’empresa Vitrac Obra Pública S.L., consisteixen a canviar la xarxa d’aigua i clavegueram de tota la zona, la renovació de l’espai urbà, la millora de l’accessibilitat a la plaça i recuperant espai pels vianants.

Entre les actuacions previstes també es preveu una renovació de mobiliari urbà incorporant nous arbres. Al solar del carrer de s’Aigo es crearà un espai verd.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha destacat que aquesta actuació permetrà “reconvertir la plaça en un espai destinat a les persones i no tant per vehicles. Es donarà certa visibilitat als elements patrimonials existents que ara queden amagats pels vehicles que hi estacionen”.

Són tendència