Connect with us

Actualitat

Manacor estrena un nou punt de vacunació amb capacitat per administrar més de 1.500 dosis diàries

Manacor estrena un nou punt de vacunació amb capacitat per administrar més de 1.500 dosis diàries

Està situat just devora la plaça Ramon Llull

Més de 1.500 persones es poden vacunar cada dia en el nou punt de vacunació contra la COVID-19 que el Servei de Salut  ha habilitat a Manacor per tal de facilitar als veïnats que se sotmetin al procés d’immunització.

Així ho ha explicat la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, que avui ha visitat les instal·lacions, situades al carrer de Jaume Domenge, 23, al costat de la plaça Ramon Llull. En la visita han participat també el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; la coordinadora dels centres de vacunació COVID-19, Toñi Ballesteros y el batle de Manacor, Miquel Oliver.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha visitat aquest dimecres les instal·lacions. En la visita han participat també el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; la coordinadora dels centres de vacunació COVID-19, Toñi Ballesteros y el batle de Manacor, Miquel Oliver.

Durant les dues primeres hores de la seva entrada en servei ja s’havien vacunat més d’un centenar de persones, segons ha explicat la consellera, Patricia Gómez.

Aquest nou centre, que se suma al Covid Exprés situat a la carretera de Palma, disposa de sis línies de vacunació, amb capacitat per administrar més de 1.500 vacunes cada dia.

Al matí està destinat a la vacunació d’adults i al capvespre i caps de setmana a la d’infants. El centre està operatiu de 8.00 a 21.00 hores.

El nou punt de vacunació està situat al carrer de Jaume Domenge, 23, al costat de la plaça Ramon Llull.

Són tendència