Connect with us

agenda

La Torre de Canyamel acollirà un concert únic del Cicle de Concerts de Cambra Summer Premium

El proper 7 d’agost

El monument històric i artístic de la Torre de Canyamel serà l’escenari, el proper 7 d’agost, d’un concert únic del Cicle de Concerts de Cambra Summer Premium, ja que segons ha manifestat el gerent de la Fundació OSIb, Pere Bonet, serà una interpretació que no es repetirà en la resta d’actuacions de la gira.

Aquest cicle de música de cambra és un dels més rellevants d’Europa, segons ha manifestat el gerent de la Fundació. Així mateix, serà l’únic concert del Cicle en què es podrà escoltar al pianista Itamar Golan.

A més, l’esdeveniment comptarà amb la presència d’alguns dels músics de cambra més importants com Misha Maisky, Julian Rachlin, Boris Andrianov, Joji Hattori, Sara McElravy i Sophie Rachlin.

L’esdeveniment comptarà amb la presència d’alguns dels músics de cambra més importants com Misha Maisky, Julian Rachlin, Boris Andrianov, Joji Hattori, Sara McElravy i Sophie Rachlin

El gerent de la Fundació OSIb ha volgut recalcar la seva aposta per dur la inauguració del cicle fora de Palma, on ja tenen lloc altres cicles musicals d’estiu, i ha assenyalat que espera que “la resposta del públic sigui espectacular”.

Són tendència