Connect with us

Comunitat

Salut obri la dosis de reforç als majors de 18 anys

Arriba el torn de la vacunació per a les persones nascudes entre el 1957 i el 1960

A les Illes hi ha una població diana de 18 a 39 anys que encara no ha rebut la tercera vacuna de 160.995 persones

El Servei de Salut ha obert aquesta setmana la vacunació a la població major de 18 anys perquè pugui rebre la dosi de reforç contra la COVID-19. El servei d’autocitació www.ibsalut.es/cita-per-a-la-vaccinacio-contra-la-covid-19   ja facilita des d’ahir dilluns cites per a tota la població major de 18 anys pendent de la tercera dosi, segons ha determinat l’Estratègia Nacional de Vacunació del Ministeri de Sanitat.

A les Illes Balears hi ha una població diana de 18 a 39 anys que encara no ha rebut la tercera vacuna de 160.995 persones, d’aquestes 122.856 pertanyen a Mallorca.

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de reforç són tenir més de 18 anys, haver rebut la pauta completa de vacunació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys cinc mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca) o Janssen. A més, les persones que hagin passat la infecció han d’esperar quatre setmanes per poder ser vacunades amb la dosi de reforç.

Són tendència