Connect with us

Actualitat

El nucli urbà de Manacor concentra fins a 320 bars

El nucli urbà de Manacor concentra fins a 320 bars

La xifra representa un establiment d’aquest tipus de serveis per cada 78 ciutadans que viuen a la ciutat

Només el nucli urbà de Manacor concentra ara com ara un total de 320 bars, sense comptar els negocis existents en els nuclis costaners ni tampoc altres establiments com puguin ser locutoris, kebabs o serveis de menjar ràpid.

Aquesta xifra situa a la capital del Llevant, com el segon municipi de l’illa, després de Palma, amb la concentració més gran d’aquesta mena d’establiments de serveis .La xifra representa un bar per cada 78 ciutadans que viuen a la ciutat.

Malgrat que va ser un dels sectors més afectats durant els primers mesos de la pandèmia, ja que les restriccions els van afectar molt directament davant la impossibilitat de poder obrir els negocis o només poder atendre un nombre limitat de clients en els exteriors, la situació no s’ha traduït en un tancament massiu d’aquest tipus de negocis. La xifra de bars oberts a d’a d’avui és pràcticament la mateixa que existia a principis del passat 2021. Només un d’ells, va decidir tancar definitivament les portes en els últims mesos.

La ciutat de Manacor concentra ara mateix gairebé un centenar més de bars que la capital del Raiguer.

La xifra de bars oberts a d’a d’avui és pràcticament la mateixa que existia a principis del passat 2021. Només un d’ells, va decidir tancar definitivament les portes en els últims mesos

Malgrat que va ser un dels sectors més afectats durant els primers mesos de la pandèmia, la situació no es va traduir amb el tancament de negocis. Únicament un bar ha decidit tancar definitivament les portes en els últims mesos.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com