Connect with us

Oci i Cultura

El Teatre d’Artà dóna el sus avui vespre al VII cicle de Teatre Íntim

El Teatre d'Artà dóna el sus avui vespre al VII cicle de Teatre Íntim

Amb l’obra “Els dies mentits”, de Marta Aran, reconeguda en els premis Max de les arts escèniques

Entre aquest divendres 14 i el 25 de febrer s’han programat sis espectacles amb un denominador comú: són obres molt reflexives i intenses on la dramatúrgica resideix en la força dels textos i la capacitat interpretativa dels seus protagonistes.

El cicle comença avui vespre, a partir de les 20.30 hores, amb l’obra “Els dies mentits”, de Marta Aran, reconeguda en els premis Max de les arts escèniques. Tracta un tema tabú socialment: el plaer sexual femení i les mentides que diem per complir un rol en la societat sexualitzada en què vivim.

El divendres 21 de gener serà el torn del monòleg “De Caterina Albert a Víctor Català”, de Francesc Vernet; i el dia 28 amb “Fake“, de Sergi Baos.

El drama i la introspecció arribaran dia 11 de febrer amb l’adaptació de Joan Albinyana de l’obra “Un obús al cor”, mentre que dia 18 serà el torn de “La meva violència”, una obra de Llàtzer García que gira al voltant de la ràbia, l’amor i l’amistat. Aquesta representació serà el preludi del muntatge “El silenci és or (i altres històries)”, que tancarà el cicle el pròxim 25 de febrer.

Són tendència