Connect with us

Actualitat

Educació planteja que els centres de Sant Llorenç puguin acollir cursos d’ESO i formació professional

El Parlament aprova demanar al Govern que assumeixi el cost del transport dels alumnes de Sant Llorenç a Artà

Aquesta possibilitat podria ser una realitat a partir del pròxim curs escolar 2022-23

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, ha mantingut aquest divendres una trobada amb el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Josep Jaume, i la regidora d’Educació, Dolors Sánchez, per tractar l’estat actual de les infraestructures del municipi, entre altres necessitats educatives.

En la reunió també s’ha plantejat, per part d’Educació, la possibilitat que els escolars del municipi puguin cursar estudis d’ESO i de formació professional sense necessitat de desplaçar-se a un poble de veïnat, com ve succeint.

Els representants polítics de l’Ajuntament han valorat molt positivament aquesta possibilitat que es podria acabar de materialitzar a partir del pròxim curs 2022-23.

En la mateixa reunió, l’Ajuntament ha demanat una sèrie de millores als distints centres educatius del municipi , com és el cas de la porxada del CEIP Mestre Guillem Galmés, de Sant Llorenç. També s’han tractat qüestions referides als menjadors i al transport escolar del municipi.

Cal destacar que a Sant Llorenç des Cardassar i, dins les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears, s’ha fet una inversió de gairebé 1,6 milions d’euros per part de la Conselleria. Concretament, des del passat 2016 s’han fet actuacions al CEIP Mestre Guillem Galmés, de Sant Llorenç, al CEIP Punta de n’Amer, de sa Coma, i al CEIP Sant Miquel, de Son Carrió, amb un pressupost de més de 2,6 milions d’euros.

Són tendència