Connect with us

Comunitat

Salut constata una lleugera desacceleració dels contagis a Balears

Investigadors de la UIB participen en el desenvolupament d'un sistema per a detectar el coronavirus en espais tancats

Malgrat aquest missatge encoratjador de les autoritats sanitàries, aquest divendres s’han notificat 3.494 nous positius de la covid-19 en les últimes hores

La directora assistencial de l’IBSalut, Eugènia Carandell, ha declarat aquest divendres a Ser Baleares que en els dos últims dies han caigut els contagis i la positivitat en el conjunt de les Illes. Així i tot, considera que les dades cal prendre’ls amb cautela perquè la situació pot ser encara canviant.

La Conselleria de Salut ha notificat aquest divendres 3.494 nous contagis de la covid-19 detectats en les últimes hores arreu del territori. A més, també s’ha notificat un mort relacionat amb la pandèmia, que eleva a 1.085 la xifra total de morts a les illes des que va començar la crisi sanitària.

Segons ha informat el Govern, hi ha 400 malalts de coronavirus hospitalitzats, dels quals 84 estan a l’UCI i 316 estan sent tractats en planta .

La taxa de positivitat de les proves diagnòstiques realitzades en les últimes hores se situa en el 31,86% .

Des de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, s’ha comunicat aquest divendres que actualment hi ha 835 docents de baixa per la covid en els centres educatius públics de les illes, 604 en el cas concret de Mallorca. Aquesta xifra, en termes globals, suposa el 5,2 per cent del professorat dels centres públics sobre un total de 16.000.

Educació ha comunicat aquest divendres que actualment hi ha 835 docents de baixa per la covid en els centres educatius públics de les illes, 604 en el cas concret de Mallorca

Són tendència