Connect with us

Comunitat

Identificat un jove que va assaltar a un xofer del TIB que cobria la línia Sineu- Maria-Ariany

Identificat un jove que va assaltar al conductor del TIB que cobreix la línia Sineu- Maria-Ariany

El fet va ocórrer el passat 9 de gener, al voltant de les 21.30 hores del vespre, a la parada ubicada al carrer Ramon Llull de Maria de la Salut

El passat 9 de gener, al voltant de les 21. 30 hores del vespre, un jove va assaltar a un conductor de servei que cobria la línia 441 (Sineu-Maria-Ariany), a la parada ubicada al carrer Ramon Llull, de Maria de la Salut.

Segons ha informat el Govern, l’assaltant va increpar i intimidar al conductor amb una arma blanca, quan aquest li va demanar que accedís al bus amb la mascareta correctament posada. El jove de 18 anys va fugir del lloc dels fets amb tota la documentació, pertinences personals i recaptació en efectiu del treballador. El bus, on van ocórrer els fets, comptava amb dues càmeres de seguretat a bord, una a la part davantera i una altra a la part de darrere del vehicle.

Les imatges captades per aquests dispositius, propietat del Consorci de Transports de Mallorca, han facilitat les tasques d’investigació per part de la Policia Local de Maria de la Salut que han aconseguit detenir al jove al seu domicili i han pogut recuperar tota la documentació i objectes personals del conductor.

L’assaltant va increpar i intimidar al conductor amb una arma blanca, quan aquest li va demanar que accedís al bus amb la mascareta correctament posada. El jove de 18 anys va fugir del lloc dels fets amb tota la documentació, pertinences personals i recaptació en efectiu del treballador

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència