Connect with us

Actualitat

Manacor anuncia inspeccions a bars i restaurants amb motiu de Sant Antoni a causa de la situació sanitària

Manacor anuncia inspeccions a bars i restaurants durant la festivitat de Sant Antoni a causa de la situació sanitària

El batle, Miquel Oliver, ha signat un ban municipal on fa una crida a la responsabilitat a tots els responsables de negocis relacionats amb l’hostaleria i l’oci

Manacor anuncia inspeccions a bars i restaurants durant la festivitat de Sant Antoni a causa de la situació sanitària. Així ho ha fet saber el Consistori, mitjançant la divulgació d’un ban municipal que el batle, Miquel Oliver, ha signat aquest mateix dimarts i que aprofita per a fer una crida a la responsabilitat a tots els responsables de negocis relacionats amb l’hostaleria i l’oci en general.

En aquest ban es recorda que la situació sanitària ha obligat a haver de suspendre els actes que conformen les festes de Sant Antoni, igual que en altres municipis de la zona, però que malgrat que la suspensió se’ls recorda als titulars d’aquests negocis l’obligació de complir la normativa sanitària vigent, principalment en matèria de màxim d’aforament, distàncies de seguretat, l’ús de la mascareta, entre altres.

També se’ls recorda que l’ocupació de la via pública per a poder desenvolupar qualsevol activitat queda restringida i limitada, exclusivament “a aquelles ocupacions dels establiments que ja disposin de la corresponent autorització”. En cap cas podran ampliar la superfície de les ocupacions autoritzades.

Al final del text s’anuncia que es continuaran duent a terme inspeccions “amb la finalitat de fer complir totes les mesures sanitàries vigents, amb un reforç de les inspeccions en aquelles poblacions on la festa de Sant Antoni té un especial arrelament, com és el cas de Manacor”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència