Connect with us

Esports

El jutge dona la raó a Djokovic

El jutge dona la raó a Djokovic

El tenista serbi és més a prop de jugar l’Open d’Austràlia i ara serà el Ministeri d’Immigració qui té l’última paraula

La justícia d’Austràlia ha decretat la llibertat immediata del tenista Novak Djokovic i demana que el govern li revoqui la cancel·lació del visat, retingut des de dimecres de la setmana passada per les autoritats frontereres del país. D’aquesta manera, la justícia li dóna la raó al serbi i li demana a l’executiu que li torni el passaport i pagui els costos del procés.

D’aquesta manera, Djokovic podria jugar l’Open d’Austràlia que començarà dilluns que ve, però el que hem de tenir clar és que aquesta resolució no és definitiva. Ara és el Ministeri d’Immigració australià qui té l’última paraula, ja que té la potestat de decidir si fa cas de la justícia, o bé si l’acaba deportant com volia el govern.

De fet, diversos mitjans locals serbis publiquen que el tenista serà deportat d’Austràlia tot i la decisió judicial, on el jutge encarregat del cas, Anthony Kelly, ha decidit donar la raó als advocats del tenista, que durant tota la vista han defensat que l’esportista va donar positiu per coronavirus el 16 de desembre, i que no pot vacunar-se perquè ara mateix ja té certa immunitat natural i una dosi de la vacuna podria provocar-li efectes adversos.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència