Connect with us

Actualitat

Son Servera impulsa la campanya “Estima qui vulguis sense etiquetes”

campanya "Estima qui vulguis sense etiquetes"

La iniciativa pretén crear consciència entre la gent jove sobre el fet de poder gaudir de la sexualitat de manera saludable i en positiu

Les regidories de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de Son Servera han presentat una campanya d’educació sexual sota el lema “Estima qui vulguis sense etiquetes” que pretén fomentar entre els joves del municipi un estoig d’educació sexual.

La campanya promou gaudir de la sexualitat sense etiquetes i viure-la d’una manera saludable i en positiu.

L’estoig inclou un preservatiu per protegir de les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats; una tovallola de làtex per evitar la transmissió de fluids i risc de contreure infeccions, i un lubricant per a situacions de baixa lubricació en les relacions sexuals.

Aquesta innovadora iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de la Direcció Insular de Participació i Joventut del Consell de Mallorca, permetrà que els joves puguin tenir accés a recursos bàsics, així com suposarà convertir el Centre Jove en un lloc de referència on poder informar-se.

«Es pretén oferir a l’adolescència i a la joventut oportunitats perquè, des d’una informació objectiva, contrastada i veraç, puguin relacionar-se des del respecte i la igualtat», ha explicat Dori Moreno, regidora d’Igualtat.

L’estoig inclou un preservatiu per protegir de les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats; una tovallola de làtex per evitar la transmissió de fluids i risc de contreure infeccions, i un lubricant per a situacions de baixa lubricació en les relacions sexuals

Totes aquelles persones que vulguin l’estoig podran passar a recollir-lo al Centre Jove durant l’horari habitual.

«Volem contribuir al desenvolupament personal de la població juvenil mitjançant campanyes com aquesta enfocada a la seva salut. Gaudir d’unes relacions segures i responsables és la base per a una bona salut en tots els sentits», ha conclòs Fafang Dong, regidor de Joventut.

Són tendència