Connect with us

Esports

Artà reconeix als seus esportistes

Artà reconeix als seus esportistes

En el transcurs de la Gala de l’Esport celebrada el passat dissabte al Teatre

El Teatre d’Artà va acollir el passat dissabte a la nit una nova edició de la Gala de l’Esport. Més d’un centenar d’esportistes del municipi van pujar a l’escenari per recollir el seu reconeixement pels seus èxits obtinguts al llarg del 2021 en les diferents modalitats.

La convocatòria també va servir per reconèixer els èxits esportius de dos artanencs que triomfen en les seves respectives modalitats esportives professionals: la triatleta, Xisca Tous, que l’any passat va aconseguir el segon Campionat d’Espanya a Banyoles i que va ser present a la Gala, i el ciclista que actualment milita l’equip Movistar Team, Enric Mas, que va dedicar unes paraules d’agraïment als assistents mitjançant la projecció d’un vídeo.

El moment més emotiu de la nit es va produir quan el batle d’Artà, Manolo Galán, va recordar la figura de Jaume CassellasGarameu a qui va agrair la seva aportació durant molts d’anys de la seva vida a l’esport artanenc en general.

La triatleta artanenca, Xisca Tous, que l’any passat va aconseguir el segon Campionat d’Espanya a Banyoles, també va rebre el seu reconeixement de mans del batle, Manolo Galán.
El moment més emotiu de la nit es va produir quan el batle d’Artà, Manolo Galán, va recordar la figura de Jaume Cassellas ‘Garameu’.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com